Dit is Paul Spapens. Schrijver en columnist van de Brabantse hoeders.
|
De Brabantse hap.
Op 31 Oktober 2013 was de presentatie van het boek in kasteel
Helmond waar ieder was uitgenodigd die een bijdrage heeft geleverd aan het boek.
Een boek vol leveranciers van Brabantse streekproducten......en een lekker
Brabants dagje uit.
Wijngaard de Edelhof heeft de eer om in dit fantastische boek te staan met een uitgebreid verslag in bijzondere bewoording zoals alleen maar een echte schrijver dat kan.
Een greep uit het boek.
De Rozentuin in Haps....Asjovis uit Bergen op Zoom...Escargot
(wijngaardslakken) kwekerij in Reuzel....Geiten kaas uit Heeze....Tomaten
specialiteiten uit Dongen...Kloosterkeuken Boxmeer...Kip en ei Haps....Edah-museum
Helmond.....Appeltaart uit Oirschot...Bramengelei uit Deurne....Alcoholstokerij
in Heeswijk Dinther.....
En zo nog vele leuke adviezen en bezienswaardigheden van
producenten van Brabantse streekproducten die u graag een kijkje in de keuken
gunnen.
En dit laatste is nu precies wat een streekproduct zo uniek maakt en
zich onderscheid van gewone producten.
Uitspraak van de schrijver
(Paul Spapens).
Het mooie van streekproducten is dat ze met passie zijn
gemaakt.
|
Het Boek is te bestellen bij iedere boekhandel onder vermelding van.