Nieuws   

27-10-2018 Oogst 2018: OH ...OH..wat een geweldig wijnjaar....geen voorjaarsvorst....geen schimmels...geen fruitvliegjes in de warme periode.....en bij ons geen wespen en vogels die de druiven aanvallen. Mooi druivensap waar we weinig tot geen correcties aan hoeven uit te voeren....Komt goed dit jaar.

25-05-2018 Nieuw wijnverkooppunten: Vanaf nu ook onze wijnen ook te koop bij logement de Valkhoeve.  www.devalkhoevemill.nl  en Rinie Bosch asperges in Uden www.boschasperges.nl

04-09-2016 W.I.N. keuring keurzegel:Dit jaar weer mee gedaan een de Nederlandse wijnkeuring waarvoor allebei de ingezonden wijnen een keurzegel is behaald. Onze Rode en onze witte wijn mag er dus weer wezen en dat doet ons goed. Onze Roséwijn hebben we niet ingezonden omdat we er te weinig liters van hadden, dan worden de kosten hoger dan de baten.

22-02-2014 Wijnanalyse : Onze wijnen van 2015 zijn op vakantie geweest naar Luxemburg voor laboratoriumanalyse. Daar is uit gekomen wat we eigenlijk (na eigen metingen) al wisten, maar nu weten we het natuurlijk pas echt zeker en dat is nodig omdat de wijn moet voldoen aan wat er op het etiket komt te staan. Het bottelen kan dus van start gaan....joeheééé....joehéééé.

15-11-2014 Maashorstboeren: We zijn lid geworden van de maashorstboeren. Een prachtig natuur en wandelgebied in de omstreek van Zeeland Uden Vechel.De maashorstboeren zetten zich graag in om hun duurzame streekproducten te promoten. http://www.maashorstboeren.nl/

20-08-2009 Gelezen in tijdschrift....wijn goed voor hart en hersenen.  (maandblad psychologie).

 

 

 

 

 

 

 

         Voor meer abraham klik op de foto.